RELATIE BOOST


KAN JOUW RELATIE WEL EEN BOOST GEBRUIKEN?

Het is een hele stap om te erkennen dat je relatie niet meer lekker loopt. Laat staan om hulp te regelen om je relatieproblemen te boven te komen. Toch is dit een verstandige actie. Je kunt beter en effectiever je relatie verbeteren als je elkaar nog recht in de ogen kunt aankijken en als je bereid bent om naar elkaar te luisteren. Echt luisteren.

VOOR WIE? Voor stellen die een jong gezin hebben en hun relatie een boost willen geven. Je relatie verandert als er kinderen komen. Hoe verschilt per stel, maar vaak moet je harder werken voor je relatie. Je aandacht en energie gaat uit naar het gezin draaiende houden, je werk en hopelijk nog wat tijd voor jezelf. Gesprekken gaan veelal over de planning van komende week. Herken je dit? Mis je het gevoel van man en vrouw zijn? Is het lastig om quality time voor elkaar te vinden? Zijn er meer irritaties onderling? Gaat het alleen nog maar over de kinderen? Oftewel, kan je relatie wel een boost gebruiken?

http://boostyou.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slide2-1-1140x400.jpg

MOGELIJKHEDEN

Wil je een KORT&KRACHTIGE RELATIEBOOST? Na het intakegesprek voeren jullie 4 gesprekken van 1,5 uur met de psycholoog. In elk gesprek doorlopen jullie een fase uit de Appreciative Inquiry: wat waardeer je aan elkaar? Wat zijn jullie dromen? En wat zijn concrete stappen die jullie gaan zetten om je relatie te verbeteren?

Of zitten jullie in een relatie dip en wil je een INTENSIEVE RELATIEBOOST? Na het intakegesprek voeren jullie circa 10 gesprekken van 1,5 uur met de psycholoog. Hierin analyseren jullie de kern van jullie relatieprobleem, stellen jullie doelen op om aan te werken en bedenken jullie praktische oplossingen die jullie gaan helpen.

Jullie relatieprobleem staat centraal. De werkwijze is praktisch, scherp en positief.

Heb je interesse of een vraag? Klik hier

 

LAATSTE BLOGS


http://boostyou.nl/wp-content/uploads/2015/02/icoon-boost-3-1140x100.png