PERSONAL BOOST


VOOR WIE?

Voor iedereen die meer grip wil krijgen op een moeilijke situatie. Dit kan van alles zijn; thuis, op het werk of in de familiaire sfeer. Ben jij een werkende moeder die het lastig vindt om een balans te vinden tussen werk en thuis? Of ben je een moeder die zichzelf wegcijfert voor het gezin, maar voelt dit nu niet meer goed? Denk je als vader de laatste tijd steeds vaker 'is dit alles'? Is er ruzie in de familie en heb jij hier erg veel last van? Of wil effectiever omgaan met conflicten?

http://boostyou.nl/wp-content/uploads/2016/06/Slide1-1-1140x400.jpg

MOGELIJKHEDEN

Als je zo ver bent dat je hulp wilt bij het oplossen van jouw probleem, dan gaan wij met elkaar in gesprek. Eerst volgt een intakegesprek. Hierin maken we kennis, vertel je jouw probleem en kijken we of we vertrouwen hebben in onze samenwerking. Daarna voer je een aantal gesprekken, het aantal is afhankelijk van de aard van je probleem en jouw behoefte.

Grofweg zijn er twee varianten: de kort&krachtige personal BOOST van 5 gesprekken en de Intensieve Personal BOOST van circa 10 gesprekken.

De KORT&KRACHTIGE PERSONAL BOOST is doelgericht en hierin doorloop je de fases van Appreciative Inquiry. Eerst gaan we onderzoeken wat je vraagstelling precies is. Dan ga je 'dromen' over de perfecte oplossing, vervolgens stel je doelen en ga je deze ook uitvoeren.

De INTENSIEVE PERSONAL BOOST is een counselling traject. Een vorm van psychologische hulpverlening waarin jij het pad bepaalt dat je loopt. In dit traject word jij weer manager van jouw probleemsituatie.

Heb je interesse, een vraag of wil je even sparren? Ik ga graag met je in gesprek. Klik hier

LAATSTE BLOGS


http://boostyou.nl/wp-content/uploads/2015/02/icoon-boost-3-1140x100.png