OVER BOOST!


SCHERP, PRAKTISCH & POSITIEF

Relaties en psychologie zijn mijn passie. Mijn naam is Shirley Ronnes. Ik heb mijn bedrijf BOOST Relatietherapie & Counselling in Woerden opgericht om individuen en stellen op een praktische, scherpe en positieve manier te helpen met hun relatieproblemen. Ik ben ervan overtuigd dat werken aan relatieproblematiek, koppels juist energie kan geven. Het opdoen van inzichten, het uitspreken van gedachtes en gevoelens en praktisch actie ondernemen, is een super leerzaam proces. Vaak ook moeilijk en pijnlijk. Maar als een koppel daarna weer een stap in de gewenste richting zet, merk ik dat het hen een boost geeft; ze zijn weer blij met elkaar en ze voelen weer verbinding met elkaar. Ik wil relatieproblemen niet zwaar benaderen, dat past niet bij mij. Ik benader problemen scherp, want ik wil tot de kern komen. Maar ik houd het praktisch en gericht op een oplossing. Ja, een oplossing, omdat ik vind dat er voor elk probleem meerdere oplossingen zijn. Natuurlijk besef ik me dat als je vast zit in een negatief patroon, je dit niet zo ziet. Daarom help ik cliënten te denken en te spreken over  behoeftes, intenties en mogelijkheden. 

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC).

http://boostyou.nl/wp-content/uploads/2016/03/20150620_Shirley_0036-1140x500.jpg

MIJN ACHTERGROND

In mijn bedrijf voeg ik naast mezelf, al mijn ervaring en opleiding samen om cliënten een stap verder te helpen. Als psycholoog ben ik scherp in mijn observaties en wil ik tot de kern van de vraag komen. Als interventiekundige ben ik opgeleid vanuit het gedachtegoed van Appreciative Inquiry (AI). Dit is een waarderende kijk op ontwikkeling van mens en organisatie. De focus bij BOOST! is altijd op wat wil je wel in plaats van wat wil je niet? Als gecertificeerd counsellor verleen ik praktische hulp, omdat elke cliënt zelf doelen opstelt om naar toe te werken. Ik ben ervan overtuigd dat elke cliënt zelf verantwoordelijk en capabel is voor het oplossen van zijn eigen problemen. En als trainer kijk ik naar het gedrag en daag ik cliënten uit om nieuw gedrag uit te proberen (als dat onderdeel is van een oplossing natuurlijk).


http://boostyou.nl/wp-content/uploads/2015/02/icoon-boost-3-1140x100.png