CONTACT & TARIEVEN


Tarieven

 ---
 
RelatieBoost
 
 
Het eerste gesprek is een intakegesprek van 45 minuten en is kosteloos.
 Bij de Kort&Krachtige relatieboost voer je vervolgens 4 gesprekken van 1,5 uur à € 125,00 exclusief 21% BTW (is dus € 151,25 per gesprek).
Bij de Intensieve relatieboost voer je het aantal gesprekken dat nodig is. Je kunt kiezen voor een gesprek van 1 uur à  € 108,90 (inclusief 21% BTW) of een gesprek van 1,5 uur à € 151,25 (inclusief 21% BTW). 
 
 ---
 
Personal Boost
 
 
Het eerste gesprek is een intakegesprek van 45 minuten en is kosteloos.
Elk gesprek hierna duurt 1 uur en kost € 90,00 (btw-vrij).
Deze counselling gesprekken worden door sommige zorgverzekeraars deels vergoed
als je de juiste aanvullende verzekering hebt. Shirley Ronnes van BOOST Relatietherapie, Counselling & Training
is register counsellor/lid van de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Check via deze link of jouw verzekeraar een deel vergoedt: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling
 
 ---
 
Team Boost
 
 
Vraag een offerte op maat aan. Tarieven zijn exclusief BTW.
 
 
---
 

Locatie

 
De praktijkruimte van BOOST Relatietherapie, Counselling & Training bevindt zich in Romi Business Center aan de Trasmolenlaan 12, 3447 GZ in Woerden. Je kunt parkeren op de parkeerplaats van het pand. De praktijkruimte is op de begane vloer. Bij binnenkomst kun je rechtdoor de deur deurlopen en rechts plaatsnemen in de wachtruimte.
 
Interventies voor een TeamBoost vinden plaats op een locatie (naar keuze) van de klant.
 
---
 

Contact

 
Als je een afspraak wilt maken of een vraag hebt, neem gerust contact op
met BOOST Relatietherapie, Counselling & Training. Je kunt bellen naar Shirley Ronnes, 06 - 3344 1904
of een mailtje sturen naar info@boostyou.nl
---

Privacy 

BOOST Counselling & Training hecht veel waarde aan jouw privacy, de wetgeving en haar eigen professionaliteit. Hierover wil ik graag transparant zijn met m'n cliënten. Hieronder vind je het Privacyreglement van BOOST Counselling & Training.

Privacyreglement BOOST Counselling & Training

---


 

Klachten

BOOST Counselling & Training werkt volgens de gedragscode psychologen van het NIP en volgens de richtlijnen voor counsellors van de Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC). Mocht je feedback, een suggestie of een klacht hebben, dan hoor ik dat graag persoonlijk van je tijdens een gesprek. Ik sta open voor feedback en wil graag open communiceren met mijn cliënten. Mocht je dan nog niet tevreden zijn, dan kun je met je klacht terecht bij de ABvC. Als het hierna een geschil blijft, neemt de ABvC contact op met de erkende geschillencommissie van de SCAG waar BOOST Counselling & Training bij aangesloten is op grond van de wet Wkkgz.

---

Algemene Voorwaarden

BOOST Counselling & Training maakt gebruik van de Algemene Voorwaarden die de ABvC voorschrijft. Deze kun je hier nalezen: Algemene Voorwaarden voor dienstverlening aan particulieren ABvC BOOST.docx

Ook houd ik me de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. En in het geval van incidenten, zal ik, zoals de wet Wkkgz dat aangeeft, een incident veilig melden (VIM) door deze te registreren en bespreekbaar te maken met collega's.

---